ANASAYFA ANDAÇ AMAÇ TASFİYE KURULU GAYRİMENKUL DÖKÜMANLAR İLETİŞİM KİŞİSEL BİLGİLERİM

VAKFIMIZIN KURULUŞ TARİHÇESİ

1938 yılında Ölen ve Malül Düşen Emlak ve Eytam Bankası Memur ve Müstahdemlerine Yardım Birliği adı altında kurulmuş olup, 1948 yılında tüzüğünde yaptığı değişiklikle "Türkiye Emlak Kredi Bankası Memur ve Hizmetlilerinden Ölen ve Sakat Kalanlara Yardım Derneği" adı ile faaliyetine devam etmekte iken; 27.08.1961 tarihindeki Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında tüzük maddelerinde gerekli değişiklikler yapılarak Derneğin adı "Türkiye Emlak Kredi Bankası Mensupları Ölüm, Sakatlık ve Emeklilik Yardımlaşma Sandığı" olarak değiştirilmiştir. 24 Şubat 1966 tarihinde 1.maddede yapılan değişiklik ile Derneğin adındaki "Sandık" kelimesi "Dernek" olarak yeniden düzenlenmiştir.

Şimdiki Vakfımızın kurulması için, Türkiye Emlak Kredi Bankası Mensupları Ölüm, Sakatlık ve Emeklilik Yardımlaşma Derneği 24.02.1995 tarihli dava dilekçesi ile Türkiye Emlak Bankası A.Ş. Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardım Vakfı'nın tescilini talep etmiştir. Bu talep 14.03.1995 tarih, 1995/230 esas no ve 1995/49 sayılı karar ile tescil kararı verilmiş ve 30.04.1995 tarihli resmi gazete de yayınlanarak Vakfımız kurulmuştur.

Vakfımızın kurulmasında emeği geçen herkese ve kurucularımız olan;

T. Emlak Bankası A.Ş. Mensupları Ölüm, Sakatlık ve Emeklilik Yardımlaşma Derneği ile,
Prof. Dr. Aydın AYAYDIN,
A. Kemal ÖKÇÜN,
Zafer KÜLTÜRLÜ,
Ülfet CİNBİŞ,
Süleyman ODAKIR,
Çetin ÇINAR,
Müfit ERTUNÇ,
Hamza SARIBAL,
Metin KOŞAR,
Güner ERDEMİR,
Kadri ÇELTİKÇİ'ye

Şükranlarımızı sunarız.

ADRES VE TELEFONLARIMIZ
 YEŞİLKÖY MAHALLESİ ATATÜRK SOKAK NO:12 EGS BUSINESS BLOKLARI B2 BLOK D:8
BAKIRKÖY - İSTANBUL

TEL : 0 212 463 71 46
munzam@tebmunzamvakfi.com
© 2004 - 2022 Tüm Site İçerik Hakları ve Yayınlanan Veriler Türkiye Emlak Bankası A.Ş. Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardım Vakfı'na aittir.
Version:1.6.4.  Developer by Cihan SOYSAL